Välkommen till Gryningsbolaget

 

1. Vad gör Gryningsbolaget?

Sedan många år tillbaka har vi byggt webbplatser, appar, bloggar och chattrum. Vi har även spelat in och redigerat film, samt producerat olika typer av videoföreläsningar.

 

2. Var i världen gör vi det?

Rent fysiskt är vi lokaliserade i Stockholms län, men oavsett var du befinner dig kan vi hjälpa dig med digitala medier – eftersom de är just digitala 🙂

 

3. När ska du kontakta oss?

Om du vill bygga snygga och funktionella webbplatser, chattrum eller facebook-sidor, med utgångspunkt i standardverktyg som exempelvis WordPress. När du vill ha egenutvecklade appar, sökmotorsoptimering eller teknisk support. När du vill jobba med rörlig bild. Om du vill ha exempel på tidigare arbeten.

 

4. Vem samarbetar du med?

Vi är ett par som har arbetat med kommunikation i över tjugo år. Tomas står för den tekniska expertisen, och arbetar vid sidan av Gryningsbolaget som Chief Architect på ett medelstort företag. Maria står för den utseende-, innehållsmässiga och kommunikativa kompetensen. Hon arbetar vid sidan av Gryningsbolaget som Multimediapedagog för olika webbplatser.

 

5. Varför ska du anlita oss?

För att vi till rimligt pris kan hjälpa dig med hela kedjan i produktionen. Inom webb hjälper vi dig med innehåll, struktur, sociala medier och sökmotorsoptimering. Inom film hjälper vi dig med planering, inspelning på plats (inklusive ljus- och ljudsättning) samt klippning och slutproduktion. Inom skrivandets område hjälper vi dig att författa eller bearbeta texter, samt lär dig blogga så att dina besökare vill läsa mer.

 

6. Hur kommer man igång?

Om det du just läst låter intressant får du gärna höra av dig, så bokar vi in ett möte eller startar en digital dialog. Vi ger 20 % rabatt till hjälporganisationer och kyrkor.

Varma hälsningar från Tomas & Maria – Gryningsbolaget@gmail.com >>

 

7. Vilken dikt gillar företaget?

”Slit av alla bojor
Släpp dina förtöjningar
Dra upp ditt ankare
Hissa dina segel
Låt himlen ledsaga dig
Låt vinden föra dig
Glöm alla måste
Låt dig födas på nytt
I gryningens
Andetag”

Dikt av Dick Scott